Translate

torsdag 19 januari 2012

Tagga helgen,

Tja folket. 
Just nu sitter jag och kollar på säsongs start  av Sveriges värsta bilförare haha det brukar alltid vara bra så får se hur det blir i år.
Så är det fredag imorgon vilket är jävligt skönt så det blir hem lite snabb tsm med älsk cch fixa till oss lite  innan man ska till Vetlanda för att shoppa lite kläder och sen gå ut och äta på Kina restaurang  lite senare så det ska bli trevligt :D
Eftersom han har fyllt år och att nästa fredag har vi en månad så då blir det att fira det i fall vi inte kan ses för tror  det var då han skulle göra nåt men det märker vi då, men får hoppas på det bäste. 

Och på lördag då blir det vara med fina personer får se vad vi hittar på, vi skulle iaf ta några cider eller nåt var och kanske äta på Donken på kvällen om vi hittar nån som kan göra så vi kan sitta i backsättet och dricka lite YÄÄÄCH ;)
Så denna helgen ser man i framemot men på söndag blir det att egentligen att inte göra ett piss man behöver ju göra nåt hela helgen så söndag en sov och slapp dag men det kan ju  vara skönt ibland tkr jag.

Men ska nog inte skriva så mkt mera om helgen kanske kmr upp lite bilder på måndag får se hur det blir ;).
Så det blir att ladda batterina fylla i kameran så man kan ta massa bilder för det älskar ju jag, det vet ju dom som känner mig iag  ;)

Men ni får ha en bra kväll nu folket, hoppas att ni får en trevlig helg allihopa.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar